Előfizetői tartalom

Tovább emelkedett az OTP

Portfolio
Már múlt hét pénteken elromlott a hangulat az európai tőzsdéken, ma pedig folytatódott az esés, ami főként annak tudható be, hogy a múlt heti Jackson Hole-i konferencián elhangzottak miatt tovább erősödik az euró a dollárral szemben, ami negatív hatással van az európai exportcégekre, amelyek a fontosabb részvényindexeket is lefelé húzzák. A BUX-ban komolyabb elmozdulásokat nem láthattunk, továbbra is a kispapírokban van a sztori, miután pénteken bejelentették, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Konzum 49 százalékos részesedést vásárolt az Appeninnben.

2017. augusztus 28. 17:09 Megosztás Erős volt a magyar tőzsde A magyar piac a nap végéig megőrizte az előnyét, a BUX 0,2 százalékos pluszban zárta a napot. A blue chipek közül a Magyar Telekom és a Richter 0,6 százalékot, az OTP 0,4 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés