Előfizetői tartalom

Kínai csúcsmobilok kontra iPhone: jön a nagy összecsapás

Portfolio
Nem irigyeljük azokat, akik mostanában vennének csúcsmobilt, erős a mezőny, az elmúlt hónapokban bemutatott telefonok mind bivalyerős processzorral, vonzó dizájnnal és kiváló kamerával érkeztek, most még az is megtalálja közöttük az igazit, aki közel félmillió forintot adna ki egy telefonért. Összegyűjtöttük a karácsonyi szezon sztárjait.

Általánosságban elmondható, hogy a csúcstelefonok tudásukat tekintve nagyon hasonlóak, nehéz helyzetben vannak a mobilgyártók, ha valami újat akarnak mutatni. A kínai csúcsmobilok külsőleg is, belsőleg is felveszik a versenyt az Apple és a Samsung készülékeivel és olcsóbak is, így valamivel meg kell indokolni a prémium árazást. Az Apple ennek nagymestere, valóságos rajongótábort...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés