Előfizetői tartalom

Kisebb eséssel zárt Amerika, az arany kéthetes csúcsot döntött

Portfolio
Bár emelkedéssel kezdték a hét első kereskedési napját, a nap végére mínuszban zártak a főbb amerikai részvényindexek. Ma főként az Apple zárást követő gyorsjelentésére figyeltek a befektetők. A bizonytalan piaci hangulat a hét második felében jövő kamatmeghatározó ülés következménye is, emellett az amerikai GDP első negyedéves számairól is szó esik majd. Eközben az arany árfolyama elérte unciánként az 1200 dollárt, ami kéthetes csúcsnak számít a nemesfém árfolyamában.

2015. április 27. 22:08 Megosztás Mínuszban zártak az indexek Nem tudtak magukhoz térni a nap végére sem a főbb amerikai részvényindexek: a Dow 0,23%-os, az S&P 0,41%-os, míg a Nasdaq 0,63%-os mínuszban zárta a napot. A Dow komponensei közül a DuPont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés