Előfizetői tartalom

Kitudódott: ebbe teszi pénzét Soros György

Portfolio
Nem egy milliárdos befektető vásárolt be mostanság az Apple részvényeiből, köztük Soros György is - írja a The Wall Street Journal egyik blogja. Úgy tűnik, hogy nem rémítette meg a részvénypiaci gurukat az sem, hogy a nemrégiben napvilágot látott hírek szerint a Steve Jobs nevével fémjelzett cégnek jelentősen csökken a súlya a Nasdaq 100 indexben.

Bevásárolt a legendás befektető, Soros György az Apple részvényeiből, méghozzá 57 ezer darab részvényt vásárolt nemrégiben, így összesen közel 100 millió dollárt érő részvénnyel rendelkezik Amerika második legnagyobb vállalatában. Azonban nem Soros az egyetlen milliárdos befektető, aki mostanság vette a technológiai óriás papírjait. A Citadel hedge fund alapítója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés