Előfizetői tartalom

Kivezethetik az AAA Autót a tőzsdéről

Portfolio
Tegnap piaczárást követően tette közzé az AAA Autó a közgyűlési meghívóját, melyből az derült ki, hogy a társaságot mind a hazai mind a prágai börzéről kivezethetik. A hazai piacon a részvények 2007-ben debütáltak és igencsak kalandos pár évet futottak. A részvények likviditása igen alacsony volt már az elmúlt jónéhány hónapban.

9:29 A részvények kereskedése fél óra elteltével szünetelt a limittel történő esés miatt, majd a rövid pihenő után több mint 10 százalékos esést mutatnak. 9:03 A közgyűlés várhatóan igen egyhangú döntést fog hozni a kivezetéssel kapcsolatban, ugyanis a nagytulajdonos, Anthony James Denny mintegy 77 százalékos részesedéssel rendelkezik a vállalatban. A részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés