Előfizetői tartalom

Kivonulhat a Tesco Magyarországról - De a cég cáfol

Portfolio
Kivonulhat a Tesco Magyarországról, sőt, a régiós operációkat magában foglaló Tesco Europától is megválhat jövőre, amennyiben a helyi munkavállalók folytatják a sztrájkokat, ezzel tizedelve a Tesco bevételeit - értesült a Magyar Idők. Nem lehet véletlen, hogy pont ma látott napvilágot a híresztelés, hiszen ma újra tárgyalóasztalhoz ül a cég a szakszervezetekkel.

A Magyar Idők londoni forrásoktól úgy értesült, hogy az anyacég nem akarja tovább emelni sem a béreket, sem a létszámot. Állítólag megelégelték a magyarországi és a lengyelországi dolgozók megmozdulásait és az aktuális üzleti évre vonatkozó pénzügyi terv nem teszi lehetővé, hogy még több pénzt áldozzanak a munkaerőre. Sőt, a dolgozói állomány fejlesztése annyira...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés