Előfizetői tartalom

A HYD Pharma 250 milliós gyógyszeripari beruházást hajtott végre

MTI
A HYD Pharma Zrt. és leányvállalata, a HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. több mint 250 millió forintos beruházással olyan komplex gyártási rendszert épített, amelynek segítségével elindulhat Magyarországon a csökkentett deutériumtartalmú víz hatóanyagot tartalmazó készítmények üzemi méretű előállítása a nemzetközi gyógyszergyártási szabványoknak megfelelően.

A HYD az Új Széchenyi Terv keretében mintegy 16,6 millió forint eszközbeszerzési támogatást nyert el, a Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-től pedig 400 millió forintos befektetést kapott. A HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. 1993 óta folytat kutatás-fejlesztésit a deutériummegvonással kapcsolatos, napjainkra nemzetközivé szélesedett kutatások területén....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés