Előfizetői tartalom

Felszámolják a Hey-Hót

Portfolio
A májusban csődvédelmet kért, a Hey-Ho gyümölcsleveket is gyártó cég nem tudott megegyezni a hitelezőkkel, a második tárgyalás kudarca pedig azt jelenti, hogy felszámolják az Első Magyar Gyümölcsfeldolgozó és Gyümölcslégyártó Zrt.-t - írja a Napi Gazdaság. A cég kritikus helyzetét jól mutatja, hogy hónapok óta nem fizetett bért a dolgozóinak. Az érsekhalmi polgármester szerint az önkormányzat számára is komoly érvágás a felszámolás, hiszen a költségvetésük 40 százalékát a cég befizetései jelentették.

Hónapokkal ezelőtt kért csődvédelmet a Hey-Ho gyümölcslevek gyártója, mivel fizetési problémái támadtak. Többször is próbáltak a hitelezőkkel megegyezni, azonban mivel ezek nem jutott sikerre, a céget felszámolják. Egyébként az Első Magyar Gyümölcsfeldolgozó és Gyümölcslégyártó Zrt. ellen több végrehajtás is folyik, egyiket például az adóhatóság indította....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés