Előfizetői tartalom

Kiderült, miért haltak le a posta csomagautomatái

Portfolio
Technikai okok miatt nem működnek a Magyar Posta csomagautomatái - tudtuk meg egy olvasónktól. Az automatán keresztül átvenni tervezett csomagot a legközelebbi központi postahelyen lehet átvenni. Frissítés: Kérdéseinkre a Posta elmondta, hogy műszaki informatikai meghibásodás okozta a fennakadást, amely megoldódott, így az automaták ismét működnek.

Olvasónk érdekes sms-t kapott a Magyar Postától váratlanul:T. Ügyfelünk! Csomagját (xyz123) kivettük a Posta Csomagautomatából. Hamarosan tájékoztatjuk, hogy csomagját mely postán veheti át. MPLTelefonos érdeklődésére azt a tájékoztatást kapta, hogy technikai okok miatt hamarabb ki kellett venni a csomagot az automatából.A telefonos ügyfélszolgálat meglehetősen zsúfolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés