Előfizetői tartalom

Magyarország dobogós a régiós céglistán

Portfolio
Továbbra is Lengyelország áll az élen, Magyarország pedig a harmadik a régiós céglistán - derül ki a Coface hitelbiztosító Top 500 című kiadványából, amely a kelet-közép-európai térség ötszáz legnagyobb vállalatát állítja sorrendbe. Az érintett félezer nagyvállalat összesített árbevétele 645 milliárd euró volt, ami szerény, 0,2 százalékos emelkedést jelent a tavalyi évhez képest. A listán 62 magyar cég szerepel, a legnagyobb a MOL, amely régiós szinten a második helyen áll.

Közzétette a kelet-közép-európai vállalatok tavalyi teljesítményét tükröző összeállítását a Coface hitelbiztosító. A felmérés az árbevétel mellett az eredményt, a létszámot, a fizetőképességet is figyelembe veszi, emellett a különböző ágazatokat is sorrendbe állítja. Túlsúlyban az első száz A tavalyi eredmények alapján a régió 500 legnagyobb vállalata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés