Előfizetői tartalom

Megérkeztek Brüsszelből a felszabadított milliárdok

Portfolio
Megérkezett Brüsszelből az a 350 milliárd forintos összeg, amelynek felszabadításáról szeptember 9-én egyezett meg Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár Johannes Hahn uniós biztossal - közölte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. A közlemény szerint az elmúlt két hónapban rekordszintre emelkedett az uniós pénzek lehívása. Az NFÜ az év első kilenc hónapja során több mint 1000 milliárd forintot fizetett ki a pályázóknak.

A korábbi megállapodásról itt olvashatnak részletesebben:Kapcsolódó cikkünk2013.09.0975 milliárdos bírságot kaptunk Brüsszeltől (2.)"A Bizottságtól érkező 350 milliárd forint lehetővé teszi, hogy a forráslehívás jelenlegi sebességét tarthassuk, és az év végéig behozzuk az időarányos teljesítésben a rekordszintű kifizetés ellenére mutatkozó lemaradást" - fogalmazott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés