Előfizetői tartalom

Százmillió eurós hitelkeret magyar vállalkozásoknak

Portfolio
Elsősorban kis- és középvállalatok kisebb volumenű projektjeinek finanszírozására biztosít újabb 100 millió eurós hitelkeretet az Európai Beruházási Bank (EIB) az MKB Banknak. A konstrukció az energiával, környezetvédelemmel, infrastruktúrával, tudásalapú gazdasággal, iparral és szolgáltatásokkal összefüggő beruházásokhoz is igénybe vehető.

A több évre visszanyúló, sikeres együttműködés folytatásaként az Európai Beruházási Bank (European Investment Bank, EIB) újabb 100 millió eurós hitelt nyújt az MKB Banknak. A forrással az uniós bank célja az, hogy a hitelintézet kis- és középvállalatok (kkv-k), közepes tőzsdei kapitalizációjú (mid-cap) cégek, valamint önkormányzatok meghatározott volumennél nem nagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés