Előfizetői tartalom

Tényleg állnak az uniós kifizetések

Portfolio
Legfeljebb négy hónapon belül nyugvópontra juthatnak az európai uniós kifizetésekkel kapcsolatos viták - reagált a Napi Gazdaságnak nyilatkozva Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár a legutóbbi sajtóértesülésekre. Ezek szerint ugyanis több uniós kifizetés is áll különböző okok miatt.

Szerdán a 444.hu írta meg, hogy az Európia Uniós pályázatok kifizetése számos ok miatt áll, a jéghegynek csak a csúcsa, hogy az intézményrendszer teljes átalakítása miatt április 15-e óta a számlákat nem fizeti ki az EU. A Napi Gazdaságnak ezzel kapcsolatban Csepreghy kifejtette, hogy ezek az értesülések helytállóak, azonban semmi szokatlan nem állt elő az elszámolás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés