Előfizetői tartalom

Korlátlan európai hívást ad a Vodafone

Portfolio
A Vodafone Magyarország megújult Red csomagjai mostantól az országban elsőként lehetővé teszik a korlátlan nemzetközi hívást EU-számokra belföldről, így biztosítva mintegy 500 millió európai ember szabadabb elérését. A korlátlan beszélgetéseket az összes uniós ország mellett további 6 ország nemzetközi hívószámaira teszik lehetővé a csomagok, köztük Izlandra, Svájcba és Törökországba - jelentette be a Vodafone szerdai sajtótájékoztatóján, ahol bemutatta tarifa portfólióját.

Az EU-s roaming díjak eltörlése után a Vodafone most még nagyobb szabadságot biztosít a hang terjedésének Európában. Az új Red csomagokkal korlátlanul lehet EU-s számokat hívni belföldről, ami azt jelenti, hogy Magyarországról 27 EU-s és még ezen kívül 6 EU-n kívüli ország hívószámait korlátlanul hívhatják az ügyfelek. Az EU országain kívül Izlandra, Liechtensteinbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés