Előfizetői tartalom

Közeleg a kriptolufi kipukkadása?

Portfolio
A héten már mi is alaposan körüljártuk a Bitcoin témát, ahol kitértünk annak kockázataira, előnyeire, illetve arra, hogy egyre többen egyenesen a 17.századi holland tulipánmánia modern megfelelőjeként tekintenek a szuperpénzre az elképesztően gyors árfolyamemelkedés miatt. Most az alapblogon a Fizikus, aki már évek óta foglalkozik a témával, hasonló felütésből írt egy érdekes bejegyzést arról, hogy vajon mi állhat az extrém árfolyamemelkedések mögött.

2014 nyarán az Ethereum projekt megvalósítására közösségi finanszírozásban gyűjtöttek forrást. Akkor 35-36 centért lehetett elővásárlásban étert venni (erre a lehetőségre amúgy akkoriban felhívtuk az Alapblog olvasóinak a figyelmét). Az éter ára jelenleg 360 dollár, vagyis aki akkor vett és kibírta, hogy eddig ne adjon el, az most ezerszeres nyerőnek örülhet. Az ezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés