Előfizetői tartalom

Közeleg az évezred mérkőzése - Ennyiért feszül egymásnak a két szupersztár

Portfolio
Végre eljött a nap, amire már 2015-óta vár a világ, magyar idő szerint vasárnap hajnalban farkasszemet néz egymással a ringben az UFC sztár Conor McGregor, és a 2015-ben veretlenül visszavonult Floyd Mayweather. A fogadóirodák és a szakértők többsége ugyan Mayweathert tartja az esélyesebbnek, azonban a nagy sztori az egészben, hogy igazából senki sem tudja mi fog történni a mérkőzésen. Egy dolog ami biztos, ez a modern idők egyik leghájpoltabb sporteseménye, ami hatalmas pénzt fog hozni mindkét sportoló számára. A pontos összeg ugyan nem publikus, de a sportolók által elejtett információk, illetve a Mayweather-Paquiaio meccs bevételei alapján nagyjából sejteni lehet, hogy mennyi pénzt fog hazavinni a két bunyós.

Kicsit a meccsrőlPár napja kisebb hisztéria kísérte az ír UFC-bajnok Conor McGregor, és világbajnok bokszoló Floyd Mayweather érkezését Las Vegasba. Több ezer rajongó fogadta a két sportolót, akik magyar idő szerint vasárnap hajnali kettőkor kezdik meg az évezred találkozóját, ami a boksz szabályai szerint zajlik majd. A 40 éves Floyd Mayweather 2015-ben lépett utoljára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés