Előfizetői tartalom

Külön szankciókkal fenyegeti az ukránokat Széles Gábor

MTI
Széles Gábor, mint az Ikarus meghatározó tulajdonosa megtesz mindent, hogy azonnali hatállyal függesszék fel az Ukrajnába szállítandó buszokról szóló kereskedelmi tárgyalásokat, valamint a tartalék alkatrészek szállítását az ukrán fél részére, miután neve felkerült azon személyek listájára, akiket Ukrajna szankciókkal sújt a Krím félsziget Oroszország általi elcsatolásával és a kelet-ukrajnai válsággal összefüggésben.

Az üzletember az MTI-hez eljutatott közleményében kifejtette: tudomása van arról, hogy Oroszország felől Ukrajna kap tartalék alkatrészeket, és lépéseket tesz e csatornák elzárására, mindaddig amíg az ukrán kormány nem ad egyértelmű magyarázatot arra, hogy miért került fel a kitiltottak listájára, miközben az elmúlt 20 évben nem járt Ukrajnában, és nem is nyilatkozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés