Előfizetői tartalom

Lassan tényleg minden hely elfogy a Parkban

Portfolio
Ismét egy jó negyedévet zárt a Graphisoft Park, melynek közel 100 százalékos már a kihasználtsága. A vállalat idén jelentős fejlesztéseket indított, melyek miatt egy komolyabb egyszeri tétel terhelte a negyedévet. A bontási munkák miatt jelentkező leírással nem számolva ugyanakkor látványosan emelkedett a vállalat üzemi eredménysora. A menedzsment ráadásul közzétette a 2016-os várakozását is, mely szerint jövőre az ideihez igen hasonló évre számít. A társaság részvényei nem tűnnek drágának, a nettó eszközérték alapján akár további emelkedés jöhet az árfolyamban a következő időszakban.

Szerdán piaczárást követően publikálta a Graphisoft Park a harmadik negyedéves gyorsjelentését. A társaság az egy évvel korábbi időszakhoz képest 9 százalékkal 2,3 millió euróra emelkedő árbevételről számolt be.Az egy évvel korábbi időszakhoz képesti árbevétel-emelkedésben a kihasználtság 7 százalékpontos növekedése fontos szerepet játszott. Az idei harmadik negyedévben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés