Előfizetői tartalom

Lassan újra eljön az idő, mikor számot kell adniuk a cégeknek

Portfolio
A tengerentúlon már több hete tart a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon, de nem kell már sokat várni, és itthon is érkeznek a gyorsjelentések. A nagypapírok közül az eddigi információink szerint a MOL fog jelenteni először és az OTP zárja a sort. Alábbi cikkünkben a gyorsjelentések közzétételének napjait gyűjtöttük össze. A gyorsjelentési időpontok folyamatosan elérhetők Vállalatok aloldalunk Gyorsjelentési időpontok menüpontjára kattintva.

A tengerentúlon már több hete elkezdődött a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon, és már a hazai befektetőknek sem kell sokat várnia, hogy itthon is kezdetét vegye. A nagypapírok közül a rendelkezésre álló információk szerint február 25-én a MOL fog kezdeni, majd február 27-én a Magyar Telekomra kerül a sor, végül március 7-én az OTP teszi közzé számait. A lenti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés