Előfizetői tartalom

Lefordult a magyar tőzsde

Portfolio
Az amerikai részvényindexek hétfői és a távol-keleti börzék keddi emelkedése után az európai tőzsdék is felfelé kapaszkodtak a hét második napján, a BUX index bár erősödéssel indította a napot, a vételi erő azonban később kifulladt. A hazai részvényindex a délutánra ráfordulva ismét feljebb került, majd ezt követően ismét az eladók kerekedtek felül, és a BUX index ismét lefordult, a hazai blue chipek közül a 2,1 százalékkal lejjebb kerülő OTP papírjai teljesítettek a leggyengébben.

2018. július 10. 17:20 Megosztás Lefordult a BUX, eséssel zárta a napot a magyar tőzsde Bár a magyar részvényindex mérsékelt emelkedéssel indította a napot, a kereskedés második felére azonban elfogyott a lendület és a BUX index lefordult. A hazai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés