Előfizetői tartalom

Lemondatnák a belügyminisztert a kéményseprők - Családok százezreinek biztonságát féltik

Portfolio
"Selyemzsinórt küldött a BM a társadalomnak?!" - ezzel a címmel adott ki közleményt a Kéményseprők Országos Szakszervezete pénteken. A kemény és igencsak elkeseredett hangvételű közlemény szerint azzal, hogy a belügyminiszter által benyújtott törvényjavaslat megszüntetné a családi házak kéményellenőrzésének kötelező jellegét, a tárca tulajdonképpen beismerte: képtelenek ellátni a lakosság kéményellenőrzését és biztosítani magyar családok százezreinek a biztonságát.

A Kéményseprők Országos Szakszervezetének közleménye:Selyemzsinórt küldött a BM a társadalomnak?! A tegnapi napon a belügyminiszter benyújtotta, többek között a kéményseprő-ipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvény újabb módosítását is tartalmazó törvényjavaslatát, mely értelmében az egylakásos ingatlanok - családi házak - esetében a kéményseprő-ipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés