Előfizetői tartalom

Kapkodnak a magyar cégek után, milliárdok ömölhetnek az országba

Portfolio
Egyre élénkebb az M&A-piac Magyarországon és a növekedés nem áll le, hacsak nem üt be egy komolyabb válság. A növekedés dinamikáját jelenleg a rengeteg felhalmozott pénz és az öröklés is hajtja hazánkban, különösen a pénzügyi szektor és az ingatlanpiac aktív - véli Lengyel Zoltán, az Allen & Overy partnere. A szakember beszélt a Portfolio-nak adott interjújában a hazai bankszektor jövőjéről is.

HVCA-Portfolio Investment Conference 2018 Lengyel Zoltán is ott lesz a HVCA-Portfolio Investment konferencián! Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Portfolio: Mennyire látja most aktívnak az M&A piacot Magyarországon? Mekkora növekedést jósol a piacon idén és jövőre? Lengyel Zoltán: Tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés