Előfizetői tartalom

Ma lesznek az MSCI-átsúlyozások

Portfolio
Ma lépnek életbe az MSCI november 6-án közzétett, féléves index-felülvizsgálata során bekövetkezett változások, ezek azonban a magyar tőzsdét most sem érintik. Az MSCI-sztori a likviditási többlet követelmények eltörlésével aligha lesz már érdekes a magyar piac számára, egyedül talán még a Telekom miatt érdemes nyomon követni a folyamatokat, a piaci kapitalizációs jelentős növekedésével ugyanis egy befektetők számára fontosabb indexbe kerülhetne vissza.

November 6-án ismertette az MSCI a szokásos féléves index-felülvizsgálatának eredményeit, ami a várakozásoknak megfelelően nem hozott változást az MSCI Magyarország index összetételében (ezt továbbra is 3 komponens alkotja, az OTP, a MOL és a Richter). A fontosabb fejlődő piaci indexek közöl a lengyel, a dél-afrikai és a török országindexnél voltak változások, a legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés