Előfizetői tartalom

Magyar áldozata is van a müncheni támadásnak

Portfolio
Pénteken a müncheni olimpiai parkban található bevásárlóközpontban egy 18 éves német-iráni fiatal lövöldözni kezdett. A támadásnak 9 halottja, 3 súlyos sérültje és 18 könnyebb sérültje van. Az elkövető végül öngyilkos lett.Fontosabb részletek Az első beszámolók szerint három elkövető lövöldözött a müncheni olimpiai park egyik bevásárlóközpontjában. Később kiderült, egy 18 éves német-iráni fiatal volt az elkövető, aki végül fejbe lőtte magát. A támadásnak kilenc halálos áldozata és sok sérültje van. Pénteken a rendőrség felszólították a lakosságot, menjenek haza és maradjanak az otthonaikban, mert azt hitték, több elkövető megszökött. A tömegközlekedést leállították. Egy magyar fiú is az áldozatok között volt.

2016. július 23. 20:35 Megosztás Mégis volt magyar áldozata a pénteki támadásnak A bajor rendőrség írásos közlése szerint egy magyar állampolgárságú, 2001-ben született fiú is van a pénteki müncheni lövöldözés áldozatai között - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés