Magyar elnöke lett az Európai Kőolaj-finomítók Szervezetének

2017. június 19. 11:16  english version   
nyomtatás
 
Dr. Kelemen Bélát, a Mol csoport üzleti kiválósági központjának jelenlegi alelnökét választották az Európai Kőolaj-finomítók Szervezete (European Petroleum Refiners Association) elnökévé a következő két évre. 1989-es megalapítása óta ez az első alkalom, hogy a rangos nemzetközi szervezet vezetői pozícióját egy kelet- és közép-európai székhelyű társaság képviselője töltheti be.

Kereskedés Mol-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Az Európai Kőolaj-finomítók Szervezete a finomítói iparág legnagyobb szervezete az Európai Unióban, amely 40 európai társaság - és csaknem az összes, az EU-ban működő finomító érdekeit képviseli. A FuelsEurope (korábban: EUROPIA), az Európai Kőolaj-finomítók Szervezetének divíziója olyan társaságokat tömörít, mint a Shell, az Exxon Mobil, a Total, az OMV és a PKN Orlen. A tagok az EU teljes kőolaj-finomítói kapacitásának csaknem 100 százalékát reprezentálják, valamint az EU üzemanyagpiacának mintegy 75 százalékát.
Magyar elnöke lett az Európai Kőolaj-finomítók Szervezetének
Kelemen Béla széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a finomítói iparágban, az elmúlt húsz évben vezető pozíciót töltött be a Mol csoportnál. Kelemen Béla jelenleg a Mol csoport Működési Kiválóság szervezet igazgatója, feladata a vállalatcsoport teljes eszközportfóliójának folyamat- és teljesítményfejlesztése.

Ez a kinevezés rendkívüli megtiszteltetést jelent, mindent megteszek annak érdekében, hogy eredményesen képviseljem az iparág érdekeit és hatékonyan tudjam támogatni a brüsszeli titkárság működését
— mondta Kelemen Béla.

Örömünkre szolgál, hogy mostantól Kelemen Béla tölti be az elnöki tisztséget. A szövetség hatékony működése szempontjából különösen fontos, hogy Béla az igazgatósági tagjaként már jó ideje részt vesz a szervezet munkájában és nagyon széleskörű iparági tapasztalattal rendelkezik
— nyilatkozta John Cooper, a Szövetség ügyvezető igazgatója.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékpapír portfóliókezelő-elemző
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium