Előfizetői tartalom

Magyar Mercedest is rendelhetünk a neten mától

Portfolio
A Mercedes-Benz korábbi ígéretéhez híven ma megkezdte online gépjármű értékesítését Németországban. Az interneten közel 70 modell lesz megrendelhető, közöttük a kizárólag Magyarországon gyártott CLA kupé. A német luxusautó-gyártó ezzel a lépésével elsősorban a megváltozott fogyasztói szokásokra kíván reagálni - írja az Automotive News Europe.

Indul az online értékesítés a Mercedesnél A Mercedes-Benz mától megkezdte az online autóértékesítését Németországban, melyet ide kattintva érhetnek el. A korábbi elképzeléseknek megfelelően a leendő tulajdonosok miután az interneten kiválasztották és konfigurálták autójukat megvásárolhatják azt, és csupán néhány adminisztrációs részlet miatt kell befáradniuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés