Előfizetői tartalom

Majd a politikusok megmondják, mi mennyibe kerüljön

Portfolio
Érdekes sztori zajlik az Egyesült Államokban: egy gyógyszergyártó az elmúlt években durván megemelte a súlyos allergiával küzdők számára szinte egyetlen mentsvárként szolgáló készítménye árát, amit már a politikusok sem néztek tétlenül, és többek között Hillary Clinton vezetésével arra szólították fel a céget, hogy csökkentse készítménye árát. Sokan a piac működésébe való durva beavatkozásnak tartják a politikusok lépését, de persze nem sokan sajnálják a céget, amelyik gyakorlatilag csillagászati áron kínál olyan terméket, amelyiken értelmezhető fejlesztést az elmúlt években nem hajtottak végre.

Majd Clinton megmondjaNagyon érdekes dolog történik most Amerikában. A következő elnökválasztáson az esélyesebb jelölt, Hillary Clinton durván bele akar avatkozni a piaci folyamatokba, ami most történik a gyógyszergyártóknál precedenst teremthet Amerikában. Arról van szó, hogy egy gyógyszergyártó céget arra szólított fel Clinton, hogy csökkentse egyik készítményének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés