Előfizetői tartalom

Már nem Donald Trump a legnagyobb mumus a világon

Portfolio
Már kevésbé aggódnak Donald Trump miatt az amerikai nagyvállalatok, vagy legalábbis a legutóbbi negyedéves jelentési szezonban ritkábban említették a cégvezetők a nevét a kockázatok között, mint az év elején. A jelentési szezon jól sikerült az amerikai cégeknek, az elemzői várakozásokat felülmúló bevételről és profitról számolt be a vállalatok többsége.

Lassan a végéhez közelít az amerikai jelentési szezon. A vállalatok nagy része közzétette már a második negyedéves számait és ezúttal is jellemzően kellemes meglepetést okoztak. Az összesített profit kétszámjegyű ütemben emelkedett az egy évvel ezelőtti szinthez képest, ami főként az energiaszektornak köszönhető.Szinte teljes a kép az amerikai vállalatok második negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés