Előfizetői tartalom

Már nem kell sokat várni az év tőzsdei kibocsátására

Portfolio
Nem sokat kell várni az év tőzsdei bevezetésére, hamarosan megkezdi az elsődleges részvénykibocsátás folyamatát a kínai internetes kereskedelmi óriás, az Alibaba. Ez akár minden idők legnagyobb IPO-ja lehet a technológia szektorban. Szeptember 18-án vagy 19-én már meg lehet vásárolni a részvényeket a tőzsdén - tudta meg a The Wall Street Journal.

Már nem kell sokat várni az év részvénykibocsátására, a szeptember 8-cal induló héten megkezdi az elsődleges részvénykibocsátás folyamatát az Alibaba. Ez lehet akár minden idők legnagyobb IPO-ja a technológia szektorban. A kereskedés szeptember 18-án vagy 19-én kezdődhet a papírokkal a New York-i tőzsdén. A vállalat piaci kapitalizációja 130 milliárd dollár lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés