Előfizetői tartalom

Már Windows 8-cal is lehet online bankolni

Portfolio
A mai napon mutatták be a Gránit Bank és a Microsoft közös fejlesztésének eredményeképpen megalkotott pénzügyi alkalmazást, amely a Windows 8 operációs rendszerre írt első banki szoftver. Az együttműködés révén kifejlesztett új applikáció az online banki műveletek elvégzését, a bank ajánlatait és az ügyfél-bank kapcsolat fejlesztését szolgálja.

Az alkalmazás használatával egyszerűen, gyorsan, az otthoni fotel kényelméből online kezdeményezhető a lakossági bankszámlák megnyitása, elérhetővé válik egy olyan szolgáltatás, amely személyes kapcsolatot teremt az ügyfél és az ügyintézők között egy élő- video kapcsolaton keresztül. A szolgáltatás keretében az ügyfelek ingyenesen kérhetnek tanácsot, segítséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés