Előfizetői tartalom

Más szemmel a világ egyik legmenőbb autószalonja: Genf, mámor!

Hegedűs Katalin
Több szempontból is különleges cikkel jelentkezünk most a Portfolion. Mondom ezt egyrészt azért, mert bár rendszeresen jelentetünk meg vendégszerzőktől anyagokat, autós témában erre nagyon ritkán került sor a múltban. Az pedig, hogy egy komplett autószalont mutatunk be női szemmel, példátlan az oldal történetében. Jó szórakozást kívánok Hegedűs Katalin kolléganőm összeállításához.

A jövő útján. Mielőtt belekezdenék, szögezzük le: nem vagyok újságíró, így ez nem egy szokványos cikk. Szandányi Levi kért meg, hogy írjak pár sort az élményeimről. Én csak egy nő vagyok a városból, szomszédból, akit rejtélyes okból kifolyólag érdeklenek az autók, mondhatni rajongok értük. Így születtem, valamiféle genetikai elváltozás ez nálam, de a körülöttem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés