Előfizetői tartalom

Meddig szárnyalhat még a BUX?

Portfolio
Szárnyalt decemberben a magyar tőzsde, elsősorban a Mol részvényeinek köszönhetően emelkedett az év utolsó hónapjában a BUX. A hazai alapkezelők optimistábbak lettek a magyar piac hosszú távú kilátásaira, egyre többen várnak számottevő emelkedést a magyar indexre egy éves időtávon. A válaszadók két kedvenc részvénye továbbra is a Mol és a Magyar Telekom, a legkevésbé kedvelt papír pedig az FHB.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Allianz, Budapest Alapkezelő, CIB, Concorde, Dialóg, Diófa, Erste, Equilor, K&H, OTP, Plotinus. Jól teljesített a magyar tőzsde decemberben, a BUX index közel 7 százalékos erősödéssel zárta 2016 utolsó hónapját és az évet rögtön új történelmi csúcson kezdte. Az összes magyar blue chip emelkedni tudott az elmúlt hónapban a november...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés