Előfizetői tartalom

Még mindig szeretik a Telekomot a hazai alapkezelők

Portfolio
Trump meglepetésszerű győzelme ellenére új történelmi csúcsokra szárnyaltak az amerikai tőzsdék novemberben. A BUX is lendületben volt november elején, de a hónapot végül csak minimális, egy százaléknál kisebb erősödéssel zárta. A magyar piac kilátásaival kapcsolatban optimistábbak lettek a hazai alapkezelők, egy éves időtávon már kevesebben jósolnak jelentősebb esést. A Magyar Telekom és a Mol a két kedvenc hazai blue chip.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Allianz, Budapest Alapkezelő, CIB, Concorde, Dialóg, Diófa, Erste, Equilor, OTP. Nem csak hogy elmaradt a pánik és a zuhanás a világ tőzsdéin Trump meglepetésszerű megválasztását követően, éppen ellenkezőleg, az amerikai indexek új történelmi csúcsokra emelkedtek az amerikai elnökválasztást követő napokban. November elején a BUX...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés