Előfizetői tartalom

Még szerencse, hogy nem csak mobilgyártásból él a Samsung

Portfolio
A botrányos Note 7-visszahívás ellenére a Samsung profitja 50 százalékkal nőtt a negyedik negyedévben az előző év azonos időszakához képest, köszönhetően a diverzifikált tevékenységi körének. Az első negyedévre azonban kevésbé fényesek a kilátások, a marketingköltségek emelkedése és a tv-üzletág szezonálisan gyengébb teljesítménye miatt csökkenhet a nyereség a január-márciusi időszakban.

Profitnövekedésről számolt be a Samsung a negyedik negyedévre, ami nagy meglepetést nem okozott a befektetőknek, ugyanis előzetesen már közölte várakozásait a menedzsment az október-decemberi időszakra. 9220 milliárd dél-koreai won (7,9 milliárd dollár) nyereséget könyvelt el a működési eredmény szintjén, ami 50 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés