Előfizetői tartalom

Megduplázódott a Mol hazai kutatási területe

Portfolio
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Mol képviselői aláírták a szerződéseket a negyedik bányászati koncesszió tenderen elnyert hat szénhidrogén kutatási területre. A Mol így a már jogosultságában álló közel 4200 négyzetkilométer mellett, újabb mintegy 4200 négyzetkilométeren kezdheti meg a szénhidrogén kutatást Bázakerettye, Bucsa, Jászárokszállás, Mezőtúr, Okány-nyugat és Zala-nyugat területeken.

Bővült a Mol csoport kutatási portfoliója Magyarországon és Norvégiában, miután a vállalat koncessziós tenderen kutatási blokkokat nyert. A Mol Magyarországon hat blokk kutatására kap lehetőséget a negyedik alkalommal meghirdetett szénhidrogén bányászati tender lezárását követően. A nemzeti fejlesztési miniszter tavaly december elején kihirdetett döntését követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés