Előfizetői tartalom

Megérdemli a sorsát az a cég, amelyik sajnált 1 milliót az 560 milliárdos üzletért

Valaha a Yahoo neve egyet jelentett az internettel, mostanában azonban inkább adatlopások és felvásárlási hercehurca kapcsán emlegették. A 2000-es évek elején még 100 milliárd dollárt érő vállalat internetes üzletágát pár milliárdért árulják és valószínűleg a Yahoo jelenlegi formájában már nem sokáig fog létezni. Ha minden a tervek szerint alakul, hamarosan a Yahoo név is eltűnik. A cégnél nem az volt a baj, hogy nem látta meg a lehetőségeket, hanem inkább az, hogy szerencsétlenül alakultak a dolgok és a vezetés sem volt mindig a toppon.

Aki lemarad, az...a YahooAz internet egyik úttörője, a Yahoo története szépen lassan véget ér. Még mindig bizonytalan a cég sorsa, az internetes üzletágának felvásárlása kútba eshet egy adatlopási botrány miatt. De ha a tervek szerint alakulnak az események, akkor nem sokáig marad meg jelenlegi formájában a Yahoo. Jelen állás szerint a Yahoo, amely valaha egy több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés