Meghalt David Rockefeller

2017. március 20. 17:13    
nyomtatás
 
A mai napon ellhunyt David Rockefeller, legendás üzletember és filantróp. A milliárdos 101 éves volt.


A Rockefeller-család szóvivője szerint az üzletember álmában, békés körülmények között lelte halálát.

David Rockefeller ifjabb John D. Rockefeller hatodik gyermeke és a Standard Oil társalapítójának, John D. Rockefellernek az unokája. Korábban a Chase Manhattan Bankot is vezette, ami ma a JP Morgan Chase része.

Miután testvérei elhunytak, David Rockefeller vette át a családi üzleti érdekeltség és filantróp tevékenység irányítását, többek közt környezetvédelemmel és művészettel is foglalkoznak. Századik szülinapján, 2015-ben 1000 holdnyi földet adományozott Maine nemzeti parkjának.

(CNBC)

Címlapkép forrása: AFP / Paul J. Richards

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium