Előfizetői tartalom

Megint megtalálták a kispapírokat - Komoly pofont kapott a Synergon

Portfolio
Negatív hangulat uralkodik Európa szerte a részvénypiacokon, bár a BUX index mindössze 0,5% körüli csökkenést mutat, a hazai kispapírokban igen komoly eséseket láthatunk. A Synergon az elmúlt fél órában közel 10%-os mínuszban is járt (jelenleg 5%-kal van a tegnapi záróár alatt), míg a Danubius 3,4 a KEG 4, a Nutex pedig jelenleg 8%-os leértékelődést mutat.

BUMIXReal-time árfolyamInformációs panelA nemzetközi hangulatnak megfelelően mínuszban tartózkodik a BUX index, s bár összességében az esés nem nevezhető jelentősnek, az egyedi részvények szintjén azért láthatunk masszív eladásokat. Elsősorban a kispapírokat ütik ma is, a Synergon közel 10%-os mínuszban is megfordult kora délután, ezzel újabb lokális mélypontot állított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés