Megjósolta Trump győzelmét, most a szélsőjobbra fogad az ismert elemző

2017. április 21. 14:24    
nyomtatás
 
  • Charles Gave, aki Trump győzelmét is megjósolta most az Európa-ellenes Marine Le Penre fogad a francia elnökválasztásokon.
  • Az ügyfeleinek azt javasolja, hogy vegyenek fontot, nagy kapitalizációjú vállalatok részvényeit, illetve shortolják a kötvényeket.


Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Vasárnap tartják az elnökválasztás első fordulóját Franciaországban, az elnökválasztás esélyeit vezető felmérések szerint fej-fej mellett áll a függetlenként induló Emmanuel Macron, a szocialista kormányzat volt gazdasági minisztere és Marine Le Pen, a radikális jobboldali Nemzeti Front elnöke.

Egymást érik a szakértői vélemények azzal kapcsolatban, hogy milyen tőkepiaci hatásai lehetnek a választás kimenetelének, legutóbb a Donald Trump felemelkedését is megjósolt, a hongkongi GaveKal Charles Gave alapítója, Charles Gave adott tippeket, hogy mit vegyenek a befektetők, ha profitálni szeretnének Le Pen győzelméből.

Megjósolta Trump győzelmét, most a szélsőjobbra fogad az ismert elemző


Charles Gave, Forrás: Facebook

Véleménye szerint a piacok egyértelműen alulárazzák az Európa-ellenesnek tartott Marine Le Pen győzelmét, mint ahogy az Trump esetében is történt. A Le Pen győzelmére fogadó szakember azt a tanácsot adta az ügyfeleinek, hogy vegyenek fel long pozíciókat a fontban, illetve kezdjék el shortolni az inflációkövető német államkötvényeket. A francia közgazdász szerint az olyan nagy kapitalizációjú vállalatok papírjai is jó befektetések lehetnek, amelyek nagy külföldi kitettséggel rendelkeznek, és nem euróban keletkezik a profitjuk.
Címkék: cac, tőzsde, vállalatok

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium