Megkétszerezné szerbiai kútjai számát a Mol

2017. március 17. 09:42  english version   
nyomtatás
 
Szerbiában terjeszkedik a Mol - mondta a vállalat szerb vezérigazgatója, Bianca Vasilescu a csoport 2016-os eredményeit ismertető szerbiai sajtótájékoztatón.

Kereskedés Mol-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Mol 2020-ra meg kívánja duplázni töltőállomásai számát az országban a jelenlegi 53 darabról mintegy 100-ra, valamint további 30 millió eurós beruházásra is sor kerül. A Mol akvizíciós célpontokat keres Dél-Szerbiában, de Macedónia és Koszovó is a célkeresztben van. A Mol új stratégiáját az elmúlt ősszel tette közzé vállalat, a hír ehhez kapcsolódik.

A Mol Szerbia jelenleg a legnagyobb importőr a szerb üzemanyagpiacon, míg a magyar olajtársaság 20 százalékos részesedést ért el a balkáni ország kőolajtermék-piacán, amivel a második helyet foglalja el a piacon.

Kapcsolódó cikkek:

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium