Előfizetői tartalom

Meglepetést ígér az OMV-vezér

Portfolio
Stabilnak és pozitívnak értékelte az OMV osztrák olaj- és gázipari vállalat üzleti teljesítményét 2017 második negyedévének eddig eltelt hónapjaiban Rainer Seele vezérigazgató, aki úgy vélte, az OMV-nél tapasztalható fejlődés folytatódni fog. Szavai szerint a következő időszakban a vállalat jelentős projekt(ek) indulását jelentheti be a downstream üzletág területén.

Az OMV-vezér szavai szerint a társaság a kedvező folyamatok mellett mérlegeli azt, hogy milyen módon hozhatja egyensúlyba kutatás-termelési üzletágának bővülését a finomítás és kereskedelem üzletág új bővülési lehetőségeivel. A társaság mindezt Abu-Dzabira is tekintettel teszi, hiszen az OMV második legnagyobb tulajdonosa az abu-dzabi IPIC (International Petroleum Investment...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés