Előfizetői tartalom

Megosztottak a hazai profi befektetők a bitcoinnal kapcsolatban

Lufi vagy tuti befektetés? Nullát ér vagy bármennyit? Vennél belőle vagy bottal sem piszkálnád? Kinek áll ez az egész az érdekében? Három profi befektetőnek, Elek Péternek, Zsiday Viktornak és Szabó Dávidnak tettük fel ezeket a kérdéseket. Markáns válaszokat kaptunk. Elek és Zsiday szerint lufi az egész, és nullát ér, Szabó szerint nullát de gyakorlatilag bármennyit is érhet a bitcoin.

Elek Péter, Dialóg Alapkezelő, portfóliómenedzserSok kollégámhoz hasonlóan lufinak tartom a bitcoint, azt elismerem, hogy van mögötte valamiféle érték, de ez nagyjából kimerül az anonimitásban, és ha ezt tovább gondoljuk, akkor a pénzmosástól, a korrupción keresztül a maffiáig sok minden eszünkbe juthat, hiszen fizetőeszközként többek között azok használják a bitcoint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés