Előfizetői tartalom

Megszólalt a Mol - Ezt várják a Brexit-tárgyalásoktól

Portfolio
Az európai nagyvállalatok többsége szerint pozitívak a globális üzleti kilátások, de aggódnak a Brexit miatt - derül ki abból az új felmérésből, mely a Gyáriparosok Európai Kerekasztalának (European Round Table of Industrialists, ERT) megbízásából készült. Az ERT első ilyen kutatása szerint - melyet az Európai Gazdaságkutató Központ (ZEW) készített - az ERT tagok közel nyolcvan százaléka bízik az európai és a globális gazdaságban. A kutatás eredményeinek publikálása kapcsán Hernádi Zsolt, az ERT egyetlen közép-európai tagja, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója is megszólalt.

A most publikált felmérés keretében adott válaszaikban az ERT-tagok kifejezték azokat az aggodalmakat - különös tekintettel azokra, melyek a jövőbeli üzleti befektetéseket illetik - melyek a Brexit és az ebből fakadó kihívások miatt lépnek fel. Ezek szerint az ERT tagjai a kilépési folyamat során nagyobb átláthatóságot várnak el rövid távon, valamint a szabályozások folytonosságának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés