Megvan az Opimus új neve

2017. július 14. 11:47    
nyomtatás
 
Mészáros Lőrincék közzétették az Opimus augusztus 3-án tartott rendkívüli közgyűlésének előterjesztéseit, melyek közül a második napirendi pont a cég nevének megváltoztatásáról szól.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az Opimus augusztus 3-i közgyűlésén elfogadhatják a második napirendi pontot, amely az Opimus Group nevét Opus Global-ra változtatná, így a társaság rövidített neve Opus Global Nyrt. lehet. A további napirendi pontokról itt lehet olvasni.

A cégcsoporton belül egyébként zajlik az átrendeződés, a Mediaworks leányvállalat a tervek szerint több leányvállalatot is magába olvaszt 2017 októberében. Erről itt írtunk részletesen.

Az Opimus részvényeinek árfolyamát nagyon rángatják ma a befektetők, korábban még 12 százalékos mínuszt is láttunk, mostanra azonban már közel nyolc százalékos pluszban van az árfolyam.

Megvan az Opimus új neve


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Kiemelt privát banki tanácsadó
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium