Előfizetői tartalom

Mennyit szakít az okostelefonokon az Apple és a Samsung?

Portfolio
A világ okostelefon-piacát kétség kívül meghódította az Android és a Samsung, az Egyesült Államokban azonban más a helyzet. Az Apple tarol hazai piacán és a negyedik negyedévben tovább tudta erősíteni domináns pozícióját - derül ki az NPD adataiból. Az Apple és a Samsung azonban nem csak az értékesítések volumenét tekintve dominálják a piacot, de a teljes iparági profitot is a két gyártó zsebeli be még mindig, úgy tűnik, hogy hiábavalóak a versenytársak erőfeszítései.

Viszik az iPhone-t, mint a cukrot A Samsung és az Android térhódítása megállíthatatlan a világ okostelefon-piacán, de az Egyesült Államokban teljesen más a helyzet. Hazai piacán még mindig az Apple viszi a prímet az iPhone-nal, ahol a negyedik negyedévben már 40% feletti piaci részesedésre tett szert, szemben a Samsung 26%-os részesedésével - derül ki az NPD legfrissebb statisztikáiból....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés