Előfizetői tartalom

Eséssel zárta a pénteki kereskedést a magyar tőzsde

Portfolio
Iránykeresés jegyében indult a hét utolsó napja Európában, azonban a kontinens börzéi a kereskedés második felében sem voltak képesek érdemben elmozdulni csütörtöki záróértékeik közeléből, a tengerentúli tőzsdék azonban lefordultak a piacnyitás után, míg a hét utolsó napján a magyar tőzsdén is az eladók diktálták az ütemet. A BUX végül 1,4 százalékos eséssel zárta a pénteki kereskedést, a hazai blue chipek a Magyar Telekom kivételével mínuszban zárták a kerekedést, különösen rossz napja volt a Molnak, az olajvállalat 2 százalékos eséssel búcsúztatta a hét utolsó napját.

2018. április 20. 17:22 Megosztás Mínuszban zárta a pénteki napot a BUX Eséssel zárta a pénteki kereskedés a magyar tőzsde, a BUX végül 7,5 milliárd forintos forgalom és 540 pontos mínusz mellett 1,4 százalékos eséssel zárta a hét utolsó napját....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés