Előfizetői tartalom

Mesterséges intelligenciát és okoskütyüket a gyárakba!

Fekete Beatrix, SAPPHIRE, Orlando, Florida
A nagy ipari vállalatokat a legkevésbé sem szokás az innovációval azonosítani. A gyártókat sokszor behemótoknak látja a világ, akik a múltban ragadtak és lassan reagálnak csak a fejlődésre. De a digitalizáció előbb-utóbb eléri őket is, hogy hogyan, arról a Caterpillar gyártási intelligenciáért felelős vezetője, Marty Groover beszélt a SAPPHIRE konferencián.

A Caterpillar hatalmas cég, több mint 150 ezer gyárral világszerte, ezért létkérdés, hogy hogyan lehet javítani a gyárak hatékonyságát - mostanság a digitalizációval. Mint mindenki, a Caterpillar is azzal küzd, hogy hatalmas adatmennyiség fut be, amiből ki kell szűrni a lényegi információkat. És ráadásul cégként nem csak a gyártáshoz kell érteniük, hanem mivel eladnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés