Előfizetői tartalom

Mészáros, Simicska, Vajna - Így gazdagodtak a hazai üzletemberek

Portfolio
Több váratlan visszaeséstől eltekintve többnyire 2016-ban is jól teljesítettek a legsikeresebb hazai üzletemberek főbb vállalkozásai. A gazdaság változatos területein tevékenykedő, az építőipartól a szerencsejáték-piacig aktív társaságok nem ritkán milliárdos nagyságrendű osztalékot fizettek eredményeik után. Az elektronikus formában közzétett éves beszámolókból szemezgettünk.

Mészáros LőrincVáratlanul visszaesett Mészáros Lőrinc fő cége, a Mészáros és Mészáros Kft. árbevétele és nyeresége 2016-ban. Az egy évvel korábbi több mint 20 milliárd forintról drámaian, 9,2 milliárd forintra zuhant a társaság bevétele, miközben az adózott eredmény 3,7 milliárdról 1,7 milliárd forintra olvadt, amiből 1,6 milliárdot ki is vettek osztalékként. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés