Előfizetői tartalom

Mi lesz az OTP-vel a választások után?

Portfolio
Egyre közelebb kerülünk a parlamenti választásokhoz, így a Portfolio.hu a hagyományokhoz híven megkérdezte a hazai piacon aktív elemzőket és alapkezelőket az egyes választási kimenetelek lehetséges piaci hatásairól. Az összkép azt mutatja, hogy a szakértők véleménye nagyot változott 2010-hez képest, akkor szinte megváltásként tekintettek a Fideszre, míg most valamennyi Fidesz formáció esetén kedvezőtlen piaci hatásokkal számolnak. Egyedül a baloldaltól várnak pozitív tőzsdei hatásokat, ezt talán az magyarázhatja, hogy bíznak az ágazati különadók ilyen esetben történő kivezetésében, vagy legalább az adóterhelés mértékének csökkentésében.

A tőkepiaci szereplőkkel készült korábbi felmérésünket itt olvashatja:Kapcsolódó cikkünk2014.03.10Kiábrándult a piac a Fidesz-kormányzásból Mi lesz a tőzsdével a választások után?. A Portfolio.hu idén már negyedik alkalommal készítette el választási felmérését. Elemzőket és alapkezelőket kértünk arra, hogy -3-tól (legkedvezőtlenebb) +3-ig (legkedvezőbb) terjedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés