Előfizetői tartalom

Mi lesz az OTP-vel és a többi naggyal a hétvége után?

Portfolio
Elképesztő izgalmakat hozott a hétvége a görög sztoriban. A felek nem tudtak megegyezni, az EKB mégis adott egy utolsó utáni lehetőséget a szépítésre, ráadásul Obama és Merkel is egyezségre akar jutni Görögországgal. Vagyis még mindig nem dőlt el semmi végleg, ez a fajta nagyfokú bizonytalanság pedig óriási kockázatot jelent befektetői részről. Az előzetes várakozások szerint a német részvényindex értéke 4-5 százalékot is zuhanhat, így itthon is kemény eladói nyomás várható. A volatilitás garantált, érdemes lesz figyelni a fontos támaszszinteknél.

Ha tényleg olyan erejű eladói nyomást váltanak ki a hétvége eseményei, amilyenekkel most számolnak, akkor elsősorban a fontos támaszszinteknél lesz érdemes észnél lenni. Lássuk, melyek ezek!OTPAz OTP esetében az 5 500forintos támasz elesése esetén, az 5 150 és a 4 890 forintos szint környéke jelenthet támaszt az esésben.TelekomA Magyar Telekom árfolyama sokszori nekifutás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés